Најновије

ШТЕТОЧИНА БАХАР И ЗВЕЗДИНЕ МУКЕ ПРЕД ДЕРБИ Милојевић мора да остави ово решење, јер нема друго… За остало се не пита само он

Остало је, хајде да тако рачунамо, још око 60 и кусур сати до 172. вечитог дербија. Према стању на табели, реалном односу снага два тима, али и према интересовању обе навијачке стране, једног од интересантнијих макар у последњој деценији.

Целу ову недељу, тренери Владан Милојевевић и Игор Дуљај троше за тактичке варијанте. Да се разумемо, оне су ограничене реалним фудбалским знањем изабраника двојице тренера, а исто тако и здравственом ситуацијом.

РЕБУСИ КОЈЕ МОРА ДА РЕШИ МИЛОЈЕВИЋ

Дуљај је у томе у нешто бољем положају у односу на колегу с друге стране Топчидерског брда. С чиме се бори Милојевић?
Најпре, са наслеђем које су му оставили спортски сектор и његов претходник Бахар који су, у садејству, нанели немерљиву штету Црвеној звезди. Јер, владајући шампион уочи меча сезоне нема ниједног “крштеног” бека, осим већ силно потрошеног Милана Родића уз леву аут линију.

После турбулентног меча у Бачкој Тополи, Милојевић је остао и без штопера. Ни пола сата фудбала није прошло када се Александар Драговић, једини човек који је лидер садашњег тима пожалио на повреду. Покушао је да настави, али је после неколико секунди показао да не може.
Није то било све од невоље. Играна је надокнада када се на повреду пожалио и Урош Спајић, капитенов партнер у центру одбране.

Минулих дана, из Љутице Богдана су, сасвим очекивано ако се узме у обзир тренутак, стизале тек на кашичицу информације о здравственом стању двојице кључних играча одбране. Час, биће добро обојица, а другог часа биће добро један од њих.

КО ЋЕ ДА БУДЕ ПАР У ОДБРАНИ?

Минулих сезона, Драовић је постао смирујући фактор за црвено-бели део трибина. Иако је био “бабарога” за већи део суперлигашких тимова, Рикардо Гомеш се под његовом стражом претварао у јагње. С друге стране, Урош Спајић, иако Звездино дете и са 31 годином на леђима, одиграо је тек три вечита дербија.

Рекосмо, Бахар је попут оних биљних штеточина, донео огроман проблем Звезди, пре свега због ноншалантног прилаза дефанзивним задацима. И још много чиме другим.

И, шта ће сада Милојевић пред дерби? Мораће да на десном боку примени сулуд Бахаров изум , а то је Срђан Мијаиловић.

А, средина одбране? Мораће ту да сачека докторе. Јер, као и са Мијаиловићем, нема куд.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА