Најновије

У ЗВЕЗДУ ДОВЕДЕН КАО ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ: Завршио у другој лиги, прети му испадање у трећу

Ако дозволиш да кола крену узбрдо, шансе да их правовремено зауставиш су заиста мале. Добро је то на својој кожи осетио некадашњи изданак омладинске школе Интера и фудбалер Црвене звезде – Аксел Бакајоко.

Током 2021. године, у ери Дејана Станковића на клупи српског тима из Љутице Богдана, редове црвено-белих појачао је момак са искуством омладинског репрезентативца Француске, који је пут до првог тима Интера претходно тражио на позајмицама у Сошоу и Сент Галену.

Убрзо је постало јасно да осим борбености и хтења Звезда није добила много квалитета довођењем крилног нападача. На “Маракани” је забележио свега пет наступа на званичним мечевима, а сарадња је споразумно прекинута. Дуго је Бакајоко трагао за новом средином, да би осам месеци дуга пауза била прекинута стављањем парафа на уговор са Чонан Ситијем из друге лиге Јужне Кореје.

Имајући у виду таленат који је извесно красио овог брзоногог момка, поставља се питање шта га је то спречило да заблиста на сениорском нивоу. У Кореји је виђено само још једно у низу бледих издања, а погодак није постигао још од маја 2019. године када је наступао у Швајцарској.

Шансу за прекид голгетерског поста, сада већ 26-годишњак потражиће у “комшилуку”. Бакајоко је постао нови члан Табор Сежане, друголигаша из Словеније, који се грчевито бори за очување тренутног статуса, имајући у виду да се налази на самом зачељу табеле.

Можда управо у омаленом словеначком граду Аксел врати самопоуздање и покуша да се врати колико, толико озбиљнијем нивоу.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА