Најновије

ЗАХАРОВА О УРКАЈИНСКИМ ТЕРОРИСТИЧКИМ НАПАДИМА: Обратићемо се и међународним судовима

Након што стигну резултати истраге напада у "Крокус ситију", послаћемо и посебну ноту Украјини, каже портпаролка руског Министарства спољних послова.

Русија планира да се, поводом "терористичких напада иза којих стоји Кијев" обрати и међународним судским инстанцама, најавила је данас портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

Русија, како каже, припрема документа која ће послати међународним структурама након што је јуче Москва предала Кијеву захтев за хапшење и изручење свих умешаних у различите терористичке нападе на територији Русије.

На списку тражених је и шеф Службе безбедности Украјине Василиј Маљук, који је 25. марта "цинично признао да је Украјина организовала саботажу Кримског моста у октобру 2022. године".

Захарова данас додаје и да ће Москва послати Кијеву посебну ноту у вези са нападом на "Крокус сити" чим се заврши истрага и најављује да ће Украјина добијати и друге ноте како руска страна буде добијала нове информације о умешаности украјинске службе у терористичке нападе по Русији.

"РУСИЈУ И ГАЗУ КАО ХИРОШИМУ И НАГАСАКИ": Монструозне речи америчког конгресмена запрепастиле свет

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА