Најновије

ДОДИК: Бошњаци руше могућност да живе са Србима у БиХ (ВИДЕО)

Бошњаци трајно руше сваку могућност да живе у БиХ са Србима и то показују гурајући резолуцију о Сребреници у Генералну скупштину УН, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик.

Фото: Председништво РС

Додик је нагласио да Република Српска зна свој пут и да ће имати одговор на овакво понашање бошњачких политичара и њихових спонзора са Запада.

"Ако неко упорно покушава да квалификује кривицу за један народ, а тражи да ми живимо с њима, то је апсурдно. Нема никаквог смисла, не води никаквом помирењу и не може ништа да значи", објавио је Додик на платформи Икс.

Додик је подсетио да је током седмице одржан састанак руководстава Српске и Србије у Београду на којем је председник Србије Александар Вучић обавештен да су прекршене све процедуре на нивоу БиХ за покретање иницијативе за резолуцију о Сребреници.

Боравио сам и у радној посети Паризу, где сам разговарао с француским сенаторима, те представницима српске заједнице и Српске православне цркве. Након Париза, био сам и на Економском форуму у Делфима у Грчкој, навео је Додик.

Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА