Најновије

УБИЦА ТРАЖИО ДАНКУ - Какав нечовек на првом месту

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић одржао је конференцију за медије поводом убиства двогодишње Данке Илић из Бањског поља код Бора.

Како је открио министар Гашић, мајка девојчице видела је аутомобил којим су Д.Д. и С.Ј. усмртили Данку, а потом је убацили у гепек и однели на депонију где су бацили тело детета.

- Мајка је око 13.50 видела бели аутомобил и мушко лице поред возила "фијат панда", у ком су били осумњичени. Они су рекли да су били на радном задатку у Бањском пољу, да провере шахту. Њихово кретање је забележено на камери. Касније је забележено да се возило зауставило код капије око 13 и 50. Возило у ком су били С. Ј. и Д. Д. је било испред капије око 2 и по минута, стали су због потребе за тоалетом. Потом су кренули и девојчицу ударили неких 30-40 метара од места заустављања. Аутом је управљао Д. Д., а С. Ј. је тело девојчице пребацио на задње седиште преко алата. Договорили су се да тело девојчице баце. У 13.57 их је зауставио отац девојчице и питао да ли су видели девојчицу, на шта су одговорили негативно - рекао је министар.

Како је навео министар Гашић, о монструозности сведочи и то да је на позив директора Д. Д. отишао да тражи девојчицу у Бањском пољу, свестан да ју је усмртио. 

- Тог дана на територију Бањског поља ушло је 17 возила, а само су два изашла ван Бањског поља, до доласка полиције и запречавања путева. То је битно зато што је било симптоматично да 150 метара од места где су се зауставили у дворишту породице Илић, тих 150 метара прелазили су пет и по минута. Као и што знамо да су на депонији били минут и 41 секунду - казао је Гашић.

Подсетимо, потрага за Данком Илић (2) завршила се трагично, пошто су двојица мушкараца признала убиство девојчице.

Убиство су извршила двојица радника Јавног комуналног предузећа "Водовод" из Бора, С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

ТЕНКИСТИ НА МЕТИ! Оружане снаге руске армије пржиле све око себе

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА