Најновије

ЗЕМЉОТРЕС У СРПСКОЈ КОШАРЦИ: Партизан ће поново играти Суперлигу! Ево шта о томе каже Човић!

Након две године одсуства, кошаркашки клуб Партизан поново ће играти домаћи шампионат! Ту информацију потвртдио је директор КЛС-а Александар Грујин!

Он је у изјави за Моцарт спорт рекао да је потврду те информације добио директно од челних људи клуба из Хумске.
- Председништво је протекло у добром тону. Оно што је вредно помена је да је председник Партизана изнео став да ће црно-бели играти Суперлигу! Црвена звезда и Партизан су повлашћени, играће од полуфинала. Игра се на две победе, као и финале. Играће се одмах по завршетку АБА лиге и циљ је да се заврши до 7. или 8. јуна како би селектор Србије имао довољно времена за припреме за Олимпијске игре - истакао је Грујин.

У Суперлиги ове године играће пет клубова учесника Јадранске лиге и пет најбоље пласираних састава из КЛС-а. Засад је познато да ће се Партизану, Црвеној звезди, чачанском Борцу, Меги и ФМП-у из Железника прикључити Војводина, Спартак из Суботице, Златибор и Вршац, док се чека име последњег учесника и тражи се између Џокера, Слободе из Ужица и Радничког.

Информер је ступио у контакт са председником Црвене звезде, Небојшом Човићем, како би добио његово мишљење у вези са овом информацијом.

- Пријатељу, ја сам председник Црвене звезде. Хвала, довиђења - није желео да коментарише повратак вечитог ривала у домаће такмичење први човек актуелног шампиона Србије.

УДАРНА ВЕСТ АУСТРИЈСКЕ ПОЛИЦИЈЕ! Открили да ли је на снимку мала Данка

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА