Najnovije

ZEMLJOTRES U SRPSKOJ KOŠARCI: Partizan će ponovo igrati Superligu! Evo šta o tome kaže Čović!

Nakon dve godine odsustva, košarkaški klub Partizan ponovo će igrati domaći šampionat! Tu informaciju potvrtdio je direktor KLS-a Aleksandar Grujin!

On je u izjavi za Mocart sport rekao da je potvrdu te informacije dobio direktno od čelnih ljudi kluba iz Humske.
- Predsedništvo je proteklo u dobrom tonu. Ono što je vredno pomena je da je predsednik Partizana izneo stav da će crno-beli igrati Superligu! Crvena zvezda i Partizan su povlašćeni, igraće od polufinala. Igra se na dve pobede, kao i finale. Igraće se odmah po završetku ABA lige i cilj je da se završi do 7. ili 8. juna kako bi selektor Srbije imao dovoljno vremena za pripreme za Olimpijske igre - istakao je Grujin.

U Superligi ove godine igraće pet klubova učesnika Jadranske lige i pet najbolje plasiranih sastava iz KLS-a. Zasad je poznato da će se Partizanu, Crvenoj zvezdi, čačanskom Borcu, Megi i FMP-u iz Železnika priključiti Vojvodina, Spartak iz Subotice, Zlatibor i Vršac, dok se čeka ime poslednjeg učesnika i traži se između DŽokera, Slobode iz Užica i Radničkog.

Informer je stupio u kontakt sa predsednikom Crvene zvezde, Nebojšom Čovićem, kako bi dobio njegovo mišljenje u vezi sa ovom informacijom.

- Prijatelju, ja sam predsednik Crvene zvezde. Hvala, doviđenja - nije želeo da komentariše povratak večitog rivala u domaće takmičenje prvi čovek aktuelnog šampiona Srbije.

UDARNA VEST AUSTRIJSKE POLICIJE! Otkrili da li je na snimku mala Danka

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA