Najnovije

JASNA PORUKA ZA UPRAVU ZVEZDE IZ NOVOG SADA: On nije na prodaju!

Za to što se Crvena zvezda iz “srpske Atine” vraća neporažena za Beograd jedini je zaslužan Omri Glazer. Izraelski čuvar mreže je apsolutni junak Crvene zvezde na nimalo prijatnom gostovanju u Novom Sadu.

SEVILJA GA PRATI

Još jesenas je u grupnoj fazi Lige šampiona oborio rekord po broju odbrana na jednoj utakmici. Protiv Mančester sitija je skinuo 13 udaraca. Već tada je skrenuo pažnju na sebe skauta stranih klubova. Nije briljirao pod komandom Baraka Bahara u Superligi, primao je jesenas golove, ali najviše zbog raštimovane odbrane. Kada je došao Vladan Milojević poslednja linija je zategnuta, a njen katanac bio je Omri Glazer.

Zato ne čudi interesovanje Sevilje za “izraelsku hobotnicu”. Pojavile su se i informacije o već završenoj prodaji u Francusku, ali su iz Crvene zvezde to demantovali za MaxBet Sport.

GLAZER NEMA CENU

Omri Glazer je u Novom Sadu “poslao jasnu poruku” upravi Crvene zvezde. Ona glasi: “Glazer nije na prodaju”. Čak i u Beograd da stigne ponuda od 4 miliona evra. Prosto za taj novac Crvena zvezda neće pronaći golmana takvih kvaliteta, pa čak iako se legendarni Milan Borjan vraća u junu.

Nezvanično, Omri Glazer nema veliku platu na “Marakani”, nešto više od 400.000 evra po sezoni. To može i da se koriguje kako bi Izraelac ostao bar još godinu dana na “Marakani”.

Crvena zvezda ako želi plasman u novi format Lige šampiona sledeće sezone i tamo da osvoji više od boda mora da zadrži igrače kvaliteta Omrija Glazera i Hvang In Boma. Oni nisu na prodaju, ako ne obojica, onda bar jedan. Bar Omri Glazer.

Posle Hulijana Alvareza, Ćavija Simonsa i Mateusa Saldanje jesenas niko nije tako namučio odbranu Crvene zvezde kao dvojac Seri Zadi i Andrija Radulović na današnjem derbiju protiv Vojvodine. Lek za razigrana krila “stare dame” nisu bili bekovi Ognjen Mimović i Srđan Mijailović, već sjajni golman Omri Glazer. Čuda je u Novom Sadu činio Izraelac, skinuo je tri zicera pomenutim ofanzivcima Vojvodine i spasio je Crvenu zvezdu prvog poraza pod komandom Vladana Milojevića. Pokazao je klasu kao i u većini utakmica prolećnog dela sezone. Nesavladan je na devet od 12 mečeva na koliko je branio.

Odbranio je neodbranjivo protiv IMT-a kada je sa tri metra skinuo šut Radočaju, spasio je Zvezdu neprijatne senzacije u Surdulici kada je Radniku odbranio dva zicera. Briljirao je u dva derbija protiv Partizana i danas postao jedini “krivac” što Vojvodina posle skoro osam godina posta nije pobedila Crvenu zvezdu.

"Ćute pred prizorima užasa"! Kancelarija za KiM: Za epidemiju nasilja nad Srbima odgovoran Kurtijev režim

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA