Најновије

БУМ ЗА ЗВЕЗДУ! Бахар се враћа на место успеха

Барак Бахар, бивши тренер Црвене звезде, налази се на прагу повратка у Макаби Хаифу, према извештајима из израелских медија. Након одласка из црвено-белих, много се спекулисало о Бахаровој судбини.

 Иако је изгледало да је најближи потпису уговора са националним савезом своје земље, где би на месту селектора наследио Алона Хазана, перспективни стручњак се није договорио око финансијских услова.

Макаби Хаифа покушава да искористи ову ситуацију, већ је ступио у контакт са Бараком, а обе стране су вољне да се договоре. Елиминација Макабија у Купу Израела била је кап која је прелила чашу што се тиче будућности тренера Месаја Дега, који је на излазним вратима клуба.

Бахаров повратак у Макаби био би фантастична вест за Црвену звезду, која је у обавези да Израелцу исплаћује плату све док не пронађе нови ангажман, тако да би их његов потпис у домовини решио огромног финансијског терета.

Са Бараком би отишао и комплетан стручни штаб који га је пратио и у клубу из Љутице Богдана - Гај Шарафати, Адам Давид, Дени Инбар, Дрор Шимшон и Гај Вајзингер.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА