Najnovije

BUM ZA ZVEZDU! Bahar se vraća na mesto uspeha

Barak Bahar, bivši trener Crvene zvezde, nalazi se na pragu povratka u Makabi Haifu, prema izveštajima iz izraelskih medija. Nakon odlaska iz crveno-belih, mnogo se spekulisalo o Baharovoj sudbini.

 Iako je izgledalo da je najbliži potpisu ugovora sa nacionalnim savezom svoje zemlje, gde bi na mestu selektora nasledio Alona Hazana, perspektivni stručnjak se nije dogovorio oko finansijskih uslova.

Makabi Haifa pokušava da iskoristi ovu situaciju, već je stupio u kontakt sa Barakom, a obe strane su voljne da se dogovore. Eliminacija Makabija u Kupu Izraela bila je kap koja je prelila čašu što se tiče budućnosti trenera Mesaja Dega, koji je na izlaznim vratima kluba.

Baharov povratak u Makabi bio bi fantastična vest za Crvenu zvezdu, koja je u obavezi da Izraelcu isplaćuje platu sve dok ne pronađe novi angažman, tako da bi ih njegov potpis u domovini rešio ogromnog finansijskog tereta.

Sa Barakom bi otišao i kompletan stručni štab koji ga je pratio i u klubu iz LJutice Bogdana - Gaj Šarafati, Adam David, Deni Inbar, Dror Šimšon i Gaj Vajzinger.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA