Најновије

Бошко Обрадовић: Ова власт је постала толико бахата - изгубили су меру (ВИДЕО)

Лидер " Двери" Бошко Обрадовић изјавио је да је један од начина да се опозиција и грађани супротставе власти грађанска непослушност.

Бошко Обрадовић (Фото: Хелм Каст)

"Ова власт је постала толико бахата да изврће чињенице, лаже и у томе су изгубили меру, а у Србији се све теже живи. Један од начина борбе је и грађанска непослушност на коју ће" Двери", ако не буду имале другу могућност, да се боре, позвати грађане Србије",рекао је Обрадовић гостујући у емисији "Скенирање" у продукцији Хелмкаста.

Обрадовић је најавио да ће " Двери" у наредном периоду "деловати много више самостално".

Он је додао да ће Савез за Србију убудуће бити Уједињека српска опозиција у којој ће чланице "лабавије сарађивати". Обрадовић је најавио да ће "Двери" убрзо изнети свој програм који ће представити грађанима Србије. 

"Србији није потребна само пука промна власти, већ промена система. Јасно сам рекао да нећу сарађивати ни са ким ко није, пре свега, за промену система", нагласио је Обрадовић.

Он је истакао да се "Двери" залажу за истинску лустрацију и одговорност свих оних који су оштетили државу. Обрадовић је, говорећи о вакцинама против короне, казао да се "не слаже" и да сматра да пре него што се примени вакцина наа грађанима "мора да буде добро испитана за шта су потребне две до три године".

Пандемија вируса корона личи на пробу биолошког рата! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА