Најновије

БОМБА НА МАРАКАНИ - МИЛОЈЕ ДАО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Трећа срећа за повратак РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА Србије

Српски репрезентативац, Михаило Ристић, могао би да напусти Селту већ овог лета, након само једне сезоне проведене у шпанској Галицији. Иако је долазак у Селту из Бенфике прошлог лета изазвао велика очекивања, изазови у виду повреда и промене на позицији шефа струке су ограничили његову минутажу на терену.

Нови тренер Селте, Клаудијо Хиралдез, бори се за опстанак клуба у Примери, али Ристић, на жалост, није део његових планова. Са само 14 одиграних утакмица у Ла Лиги, шансе да активира клаузулу за аутоматско продужење сарадње, која захтева наступ у 20 мечева, изгледају све мање вероватне.

Упркос уговору који траје до јуна 2026. године, постоје назнаке да би Ристић и Селта могли доћи до споразумног растанка. Ово отвара врата за повратак у Црвену звезду, клуб који је више пута исказивао интерес за враћање свог бившег играча на стадион 'Рајко Митић'.

После повреде на утакмици против Барселоне, Ристић је изостао са терена и пропустио је мечеве репрезентације Србије против Русије и Кипра. Овај низ несрећних околности још више је усложнио његову ситуацију у клубу.

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, већ је изразио подршку могућем повратку Ристића, сматрајући га кључним појачањем за будуће изазове. Вест о потенцијалном преласку овог талентованог дефанзивца обрадовала би многе навијаче црвено-белих.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА