Najnovije

BOMBA NA MARAKANI - MILOJE DAO ZELENO SVETLO: Treća sreća za povratak REPREZENTATIVCA Srbije

Srpski reprezentativac, Mihailo Ristić, mogao bi da napusti Seltu već ovog leta, nakon samo jedne sezone provedene u španskoj Galiciji. Iako je dolazak u Seltu iz Benfike prošlog leta izazvao velika očekivanja, izazovi u vidu povreda i promene na poziciji šefa struke su ograničili njegovu minutažu na terenu.

Novi trener Selte, Klaudijo Hiraldez, bori se za opstanak kluba u Primeri, ali Ristić, na žalost, nije deo njegovih planova. Sa samo 14 odigranih utakmica u La Ligi, šanse da aktivira klauzulu za automatsko produženje saradnje, koja zahteva nastup u 20 mečeva, izgledaju sve manje verovatne.

Uprkos ugovoru koji traje do juna 2026. godine, postoje naznake da bi Ristić i Selta mogli doći do sporazumnog rastanka. Ovo otvara vrata za povratak u Crvenu zvezdu, klub koji je više puta iskazivao interes za vraćanje svog bivšeg igrača na stadion 'Rajko Mitić'.

Posle povrede na utakmici protiv Barselone, Ristić je izostao sa terena i propustio je mečeve reprezentacije Srbije protiv Rusije i Kipra. Ovaj niz nesrećnih okolnosti još više je usložnio njegovu situaciju u klubu.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, već je izrazio podršku mogućem povratku Ristića, smatrajući ga ključnim pojačanjem za buduće izazove. Vest o potencijalnom prelasku ovog talentovanog defanzivca obradovala bi mnoge navijače crveno-belih.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA