Најновије

"Или је то, или је ово почетак пада Новака Ђоковића"

Иако је и даље актуелни шампион на два од четири гренд слема и држи прво место на АТП листи, све је више оних који би већ да најбољег тенисера у историји пошаљу у пензију.

Некадашњи италијански тенисер Паоло Бертолучи истиче да би оно што је Новак Ђоковић показао на Аустралијан опену могао да буде наговештај његовог приближавања крају каријере.

Најбољи тенисер света је доживео пораз у полуфиналу свог омиљеног гренд слема у дуелу са Јаником Синером, а некадашњи 12. тенисер света има мрачне прогнозе за Србина.

Иако је и даље најбољи играч света, све је више они који сумњају у Ђоковића.

"У Аустралији је играо лоше, као и на претходним турнирима, није био у доброј кондицији. Оно што не знамо јесте да ли је то због мањка припреме, што може да се деси, или је ово почетак његовог пада. Сазнаћемо током Индијан Велса и Мајамија, када ћемо видети и да ли се опоравио или не. Такође не знам шта ради сада, да ли је престао да тренира или са којим интезитетом то ради. Само чланови његовог тима знају", рекао је Бертолучи за италијански "Фанпејџ".

У истом интервјуу је упоредио и Новакове главне ривале – Карлоса Алкараса и Јаника Синера.

"На менталном плану, Карлос Алкараз је светлосну годину удаљен од Синера. Често у важним моментима тражи нешто додатно од поена, жели да буде забаван, да укључи публику, односно да направи неке посебне ефекте. То су лепе ствари, које вас излуђују, али некада због њих губите мечеве. Синер је много стабилнији и фокусиранији на дешавања на терену", истакао је Бертолучи.

МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА ИМА ОШТРУ ПОРУКУ ЗА ВУЧИЋА: Не слежи тугаљиво окупаторима, него изнеси план за Косово и Метохију

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА