Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Срби су, и без Вулина, малигни народ

Емил Влајки (Фото: Правда)

Сједињене Америчке Државе увеле су санкције директору србијанске тајне службе БИА-е Александру Вулину, оптуживши га за потицање руских "малигних" активности те за везе с кријумчарима оружја и наркотика, објавило је у уторак америчко министарство финанција.

Предсједник Србије, Александар Вучић, говорио је о уведеним америчким санкцијама Александру Вулину и рекао да то није учињено због некаквог криминала већ због Вулиновог односа према Русији.
Другим ријечима, Вучић није оповргао америчку тезу о Вулиновом проруском малигном утјецају.
Укључила се и србијанска опозиција која је потврдила САД ставове.

Али и САД и Вучић и србијанска опозиција се варају. Срби су малигни по себи, природно, генетски, и не требају им никакви Вулини и Руси да би били зли у свјетским размјерима.

Пише: Емил Влајки

Њемачки филозоф Хегел, разликовао је двије врсте себства, по себи и за себе. Нетко, дакле, може имати неке зле примисли јер су добро и зло дио човјекове психе, али се цивилизирани човјек томе одупире. Зло као чињеница по себи, не може у западној демокрацији постати дио свјесног човјековог дјеловања.
Али за Србе то не важи. Они потискују све што је добро у њима, и свјесно форсирају свој зли дио природе. С тим у свези, нанијели су велико зло читавом човјечанству, више него и један други народ. Ево насумице неколико примјера.

- Срби су се 500 година борили против Турака који су Србију увели у цивилизацију; да није било Турака, Србија би и данас била на нивоу примитивних племена субсахарске Африке.

- 1914. године, Срби су из чистог мира убили племенитог аустроугарског престонасљедника Фердинанда и његову жену. Тиме су иницирали уништење истинске хумане заједнице народа, Аустроугарску, у корист америчких, енглеских и француских империјалиста.

- 1941. године, 27. ожујка, наново иста ствар. Раскинули су савез са Хитлеровом Њемачком, земљом која је имала најчасније намјере да уништи основно свјетско зло: бољшевизам, и придружили се лажним, антифашистичким демокрацијама.

Срби су се неоправдано супротставили и усташтву које је хтјело, заједно са католичком црквом, да их покрсти како би били достојни нацистичке цивилизације. Усташе су за Србе оснивали чак и радне логоре типа Јасеновац како би ту лијену нацију оплеменили са антигеноцидним активностима које су се тамо одвијале. Али Срби су, умјесто усташтва, и даље форсирали русофилство и бољшевизам и тјерали усташе да се против њих боре. 

- У Титовој Југославији, држали су под својом чизмом све остале народе, тако да су се њихове жртве, Хрвати и Словенци, а касније и остали, морали одцијепити. Другим ријечима, Срби су једини кривци за распад земље као и за крваве ратове вођене од 1991. до 1995.

- Kасније, у СРЈ, окомили су се на Албанце, изузетно мирољубив и частан народ који се, бранећи Европу, први супротставио Турцима на Kосову 1389. године. Kако је Бил Kлинтон обавијестио свијет, Срби су 1999. године већ били побили сто тисућа Албанаца. Након тога  су на приштински стадион довели још 400 тисућа Албанаца и хтјели их усмртити касетним бомбама и муницијом од осиромашеног уранијума, па је НАТО против воље, а уз снажну подршку Бајдена, морао интервенирати да спаси остатак албанског народа на Kосмету.

- И у садашњој Републици Kосова, новој посве демократској држави по западним узорима, српска мањина је константан реметилачки фактор. Непрекидно напада Албанце, те мировне снаге, KФОР И ЕУЛЕKС, које се само бране и чекају да та шачица косметских Срба престане са насиљем.
По најновијим вијестима, чак и Српска православна црква јача Русе продавајући им српско оружје.

Запад, када је схватио тоталитарни, малигни карактер српског и руског свијета, потпуно се окренуо демокрацији. Видио је, касно додуше, да је Хитлер био у праву када се борио против руског малигног утјецаја. Запад би хтио да Србија постане свјесна тога и да му се придружи, али узалуд. Све анкете показују да већина Срба не желе у ЕУ, не жели у слободан свијет, као и да не жели да се ослободи руског малигног утјецаја, што је и нормално за два малигна народа судбински повезаних.

Запад је, међутим, научио лекцију из прошлости и више се не бори против нацизма. Напротив! Зато у свијету помаже све племените нацистичке покрете, посебно оне који се, са НАТО оружјем, боре против Руса и Срба.

Све у свему, читав демократски свијет зна да су Срби геноцидан народ коме ни шкорпије нису равне. Најбоље би га било уништити, али демократски Запад још увијек оклијева да то уради.

Очито је да за оно што је изнијето, Вулин апсолутно није крив. Наравно, Вулин је малиган као и његов народ, али то је питање генетике а не његовог политичког опређељења.
Што ће с њим бити? Бит ће смијењен.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА