Najnovije

EMIL VLAJKI: Srbi su, i bez Vulina, maligni narod

Emil Vlajki (Foto: Pravda)

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije direktoru srbijanske tajne službe BIA-e Aleksandru Vulinu, optuživši ga za poticanje ruskih "malignih" aktivnosti te za veze s krijumčarima oružja i narkotika, objavilo je u utorak američko ministarstvo financija.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, govorio je o uvedenim američkim sankcijama Aleksandru Vulinu i rekao da to nije učinjeno zbog nekakvog kriminala već zbog Vulinovog odnosa prema Rusiji.
Drugim riječima, Vučić nije opovrgao američku tezu o Vulinovom proruskom malignom utjecaju.
Uključila se i srbijanska opozicija koja je potvrdila SAD stavove.

Ali i SAD i Vučić i srbijanska opozicija se varaju. Srbi su maligni po sebi, prirodno, genetski, i ne trebaju im nikakvi Vulini i Rusi da bi bili zli u svjetskim razmjerima.

Piše: Emil Vlajki

NJemački filozof Hegel, razlikovao je dvije vrste sebstva, po sebi i za sebe. Netko, dakle, može imati neke zle primisli jer su dobro i zlo dio čovjekove psihe, ali se civilizirani čovjek tome odupire. Zlo kao činjenica po sebi, ne može u zapadnoj demokraciji postati dio svjesnog čovjekovog djelovanja.
Ali za Srbe to ne važi. Oni potiskuju sve što je dobro u njima, i svjesno forsiraju svoj zli dio prirode. S tim u svezi, nanijeli su veliko zlo čitavom čovječanstvu, više nego i jedan drugi narod. Evo nasumice nekoliko primjera.

- Srbi su se 500 godina borili protiv Turaka koji su Srbiju uveli u civilizaciju; da nije bilo Turaka, Srbija bi i danas bila na nivou primitivnih plemena subsaharske Afrike.

- 1914. godine, Srbi su iz čistog mira ubili plemenitog austrougarskog prestonasljednika Ferdinanda i njegovu ženu. Time su inicirali uništenje istinske humane zajednice naroda, Austrougarsku, u korist američkih, engleskih i francuskih imperijalista.

- 1941. godine, 27. ožujka, nanovo ista stvar. Raskinuli su savez sa Hitlerovom NJemačkom, zemljom koja je imala najčasnije namjere da uništi osnovno svjetsko zlo: boljševizam, i pridružili se lažnim, antifašističkim demokracijama.

Srbi su se neopravdano suprotstavili i ustaštvu koje je htjelo, zajedno sa katoličkom crkvom, da ih pokrsti kako bi bili dostojni nacističke civilizacije. Ustaše su za Srbe osnivali čak i radne logore tipa Jasenovac kako bi tu lijenu naciju oplemenili sa antigenocidnim aktivnostima koje su se tamo odvijale. Ali Srbi su, umjesto ustaštva, i dalje forsirali rusofilstvo i boljševizam i tjerali ustaše da se protiv njih bore. 

- U Titovoj Jugoslaviji, držali su pod svojom čizmom sve ostale narode, tako da su se njihove žrtve, Hrvati i Slovenci, a kasnije i ostali, morali odcijepiti. Drugim riječima, Srbi su jedini krivci za raspad zemlje kao i za krvave ratove vođene od 1991. do 1995.

- Kasnije, u SRJ, okomili su se na Albance, izuzetno miroljubiv i častan narod koji se, braneći Evropu, prvi suprotstavio Turcima na Kosovu 1389. godine. Kako je Bil Klinton obavijestio svijet, Srbi su 1999. godine već bili pobili sto tisuća Albanaca. Nakon toga  su na prištinski stadion doveli još 400 tisuća Albanaca i htjeli ih usmrtiti kasetnim bombama i municijom od osiromašenog uranijuma, pa je NATO protiv volje, a uz snažnu podršku Bajdena, morao intervenirati da spasi ostatak albanskog naroda na Kosmetu.

- I u sadašnjoj Republici Kosova, novoj posve demokratskoj državi po zapadnim uzorima, srpska manjina je konstantan remetilački faktor. Neprekidno napada Albance, te mirovne snage, KFOR I EULEKS, koje se samo brane i čekaju da ta šačica kosmetskih Srba prestane sa nasiljem.
Po najnovijim vijestima, čak i Srpska pravoslavna crkva jača Ruse prodavajući im srpsko oružje.

Zapad, kada je shvatio totalitarni, maligni karakter srpskog i ruskog svijeta, potpuno se okrenuo demokraciji. Vidio je, kasno doduše, da je Hitler bio u pravu kada se borio protiv ruskog malignog utjecaja. Zapad bi htio da Srbija postane svjesna toga i da mu se pridruži, ali uzalud. Sve ankete pokazuju da većina Srba ne žele u EU, ne želi u slobodan svijet, kao i da ne želi da se oslobodi ruskog malignog utjecaja, što je i normalno za dva maligna naroda sudbinski povezanih.

Zapad je, međutim, naučio lekciju iz prošlosti i više se ne bori protiv nacizma. Naprotiv! Zato u svijetu pomaže sve plemenite nacističke pokrete, posebno one koji se, sa NATO oružjem, bore protiv Rusa i Srba.

Sve u svemu, čitav demokratski svijet zna da su Srbi genocidan narod kome ni škorpije nisu ravne. Najbolje bi ga bilo uništiti, ali demokratski Zapad još uvijek oklijeva da to uradi.

Očito je da za ono što je iznijeto, Vulin apsolutno nije kriv. Naravno, Vulin je maligan kao i njegov narod, ali to je pitanje genetike a ne njegovog političkog opređeljenja.
Što će s njim biti? Bit će smijenjen.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA