Најновије

ЗВЕЗДА ОТПИСАНА КАО НИКАД! Квота на Ефес само пада, лудило међу "гробарима" и "делијама"

Кошаркаши Црвене звезде вечерас (19.30, Спорт клуб 1) против Ефеса играју меч последњег кола регуларног дела Евролиге, а како се тај дуел приближава, тако је квота на победу турског клуба све мања.

Овај меч је за црвено-беле потпуно безначајан јер су се одавно опростили од пласмана у даље такмичење, док Ефес мора да слави за пролаз даље.
Ипак, судбина је тако хтела да би тријумф црвено-белих донео шансу Партизану да ипак прође у плеј-ин, уколико потом добије Валенсију (петак, 20.30, Спорт клуб 1).

У победу Звезде, ипак, ретко ко верује, а како се меч приближава квота само пада. Тренутно на победу Ефеса износи само 1,09, док је на тријумф Звезде 6,10.

Не памти се да су црвено-бели овако жестоко били отписани, а отписали су их и тренер црно-белих Жељко Обрадовић и председник клуба Остоја Мијаиловић.
- Имамо ту утакмицу у Евролиги, а након тога нас чека Игокеа, изгубили смо од њих у Београду. Морамо да искористимо наредни период да се што боље спремимо за оно што нас чека у плеј-офу АБА лиге - поручио је Жељко Обрадовић пре неколико дана, јасно стављајући до знања да не рачуна на помоћ Звезде.

Најлуђе је, као и обично, на друштвеним мрежама. "Гробари" и "делије" не престају са препуцавањима, али и квалитетним шалама.
Један налог иза којег је особа која навија за Звезду је чак објавио тикет на којем се клади на најгори могући сценарио по Партизан - да црвено-бели славе, али да онда црно-бели у крцатој Арени изгубе од Валенсије.

Са друге стране, велики број навијача Партизана наводи да за Звезду неће навијати, а једног је изнервирала и изјава Алексе Аврамовића да полаже наде у Црвену звезду.
Подсетимо, за разлику од Звезде, Партизан ће на свом мечу сутра бити фаворит са квотом 1,14, док је на тријумф Валенсије 5,20.

УКРАЈИНЦИ ДОБИЛИ ЛОШЕ ВЕСТИ! Парламент изгласао закон од којег су сви стрепели

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА