Najnovije

ZVEZDA OTPISANA KAO NIKAD! Kvota na Efes samo pada, ludilo među "grobarima" i "delijama"

Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.30, Sport klub 1) protiv Efesa igraju meč poslednjeg kola regularnog dela Evrolige, a kako se taj duel približava, tako je kvota na pobedu turskog kluba sve manja.

Ovaj meč je za crveno-bele potpuno beznačajan jer su se odavno oprostili od plasmana u dalje takmičenje, dok Efes mora da slavi za prolaz dalje.
Ipak, sudbina je tako htela da bi trijumf crveno-belih doneo šansu Partizanu da ipak prođe u plej-in, ukoliko potom dobije Valensiju (petak, 20.30, Sport klub 1).

U pobedu Zvezde, ipak, retko ko veruje, a kako se meč približava kvota samo pada. Trenutno na pobedu Efesa iznosi samo 1,09, dok je na trijumf Zvezde 6,10.

Ne pamti se da su crveno-beli ovako žestoko bili otpisani, a otpisali su ih i trener crno-belih Željko Obradović i predsednik kluba Ostoja Mijailović.
- Imamo tu utakmicu u Evroligi, a nakon toga nas čeka Igokea, izgubili smo od njih u Beogradu. Moramo da iskoristimo naredni period da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u plej-ofu ABA lige - poručio je Željko Obradović pre nekoliko dana, jasno stavljajući do znanja da ne računa na pomoć Zvezde.

Najluđe je, kao i obično, na društvenim mrežama. "Grobari" i "delije" ne prestaju sa prepucavanjima, ali i kvalitetnim šalama.
Jedan nalog iza kojeg je osoba koja navija za Zvezdu je čak objavio tiket na kojem se kladi na najgori mogući scenario po Partizan - da crveno-beli slave, ali da onda crno-beli u krcatoj Areni izgube od Valensije.

Sa druge strane, veliki broj navijača Partizana navodi da za Zvezdu neće navijati, a jednog je iznervirala i izjava Alekse Avramovića da polaže nade u Crvenu zvezdu.
Podsetimo, za razliku od Zvezde, Partizan će na svom meču sutra biti favorit sa kvotom 1,14, dok je na trijumf Valensije 5,20.

UKRAJINCI DOBILI LOŠE VESTI! Parlament izglasao zakon od kojeg su svi strepeli

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA