Најновије

ЦРНА ГОРА СЕ ТРЕСЕ ПОСЛЕ ДАЧИЋЕВЕ ПОРУКЕ! Шта ли ће Мило да каже на ове речи?

Дачић је поводом најновијих потеза црногорских власти рекао да неће посегнути за реципроцитетом јер би испаштао народ у Црној Гори.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Мени је пре свега драго што народ у Црној Гори не проживљава кризу индентитета, што се не би могло рећи за политичко руководство у тој земљи. У дипломатији је начело реципроцитета један од постулата бављења том професијом, међутим увођењем тог принципа у односе са Црном Гором испаштао би народ у тој земљи, а то је за Србију неприхватљиво, казао је Дачић.

Он истиче да, колико види, погоршање односа са Србијом није донело Црној Гори ништа добро по питању туристичке сезоне, јер народ неће да летује и троши новац тамо где није добродошао.

Ово су неки од потеза Подгорице који не иду на руку одржавању добрих односа Црне Горе са Србијом - предлог председника Мила Ђукановића да се формира православна црква Црне Горе без националног предзнака, забрана концерта трубача из Гуче у Херцег Новом под притиском јавности, најава тамошњег Министарства културе да ће поднети кривичне пријаве због хуманитарног концерта "За наше КиМ" пре четири дана на Канли-кули, а поводом 800 година самосталности Српске православне цркве и 630 године Косовске битке.

Дачић жестоко оплео по Тадићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА