Најновије

БУКАРИ ИДЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ? Играчев менаџер забринуо "делије"

Понуде за Османа Букарија размотрићемо на лето, поручио је играчев менаџер Џорџ Ворчестер за руске медије.

Крилни нападач тражена је роба на фудбалском тржишту и ове зоме постојала је реална могућност да напусти клуб. За њега су стизале понуде, а најиздашнија је била из МЛС лиге и тежила је десет милиона евра. Тада је клуб изнео јасан став да нема ништа од продаје Букарија, јер је неопходан за освајање титуле. 
Међутим, шансе да га задрже и на лето су јако мале. За њега се константно распитују многобројни клубови, а међу њима је и руски Краснодар. Менаџер Ворчестер рекао је да ће о понудама мислити на лето.

- Тренутно немамо никакве контакте са клубовима из Русије. На лето ћемо видети све опције које се појаве - рекао је Букаријев менаџер Русима. 

Букари је у Црвену звезду стигао у лето 2022. године из белгијског Гента за три милиона евра. За све ово време био је важан за тим и одиграо је до сада 71 утакмицу, на којима је дао 24 гола уз 16 асистенција. Ове сезоне одиграо је у свим такмичењима 29 утакмица и дао девет голова уз шест асистенција.
Гол који ће сигурно памтити је онај против Манчестер ситија у гостима (3:1), којим је Црвена звезда повела на гостовању на "Итихаду". Наравно, дао је још значајних голова, што у Европи, што у првенству, а навијачима Звезде посебно су драги они које је постигао против Партизана у "вечитом дербију". 

КАКАВ ПРЕОКРЕТ: Форбс прогласио дебакл британског "челенџера 2" у Украјини

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА