Najnovije

BUKARI IDE IZ ZVEZDE? Igračev menadžer zabrinuo "delije"

Ponude za Osmana Bukarija razmotrićemo na leto, poručio je igračev menadžer DŽordž Vorčester za ruske medije.

Krilni napadač tražena je roba na fudbalskom tržištu i ove zome postojala je realna mogućnost da napusti klub. Za njega su stizale ponude, a najizdašnija je bila iz MLS lige i težila je deset miliona evra. Tada je klub izneo jasan stav da nema ništa od prodaje Bukarija, jer je neophodan za osvajanje titule. 
Međutim, šanse da ga zadrže i na leto su jako male. Za njega se konstantno raspituju mnogobrojni klubovi, a među njima je i ruski Krasnodar. Menadžer Vorčester rekao je da će o ponudama misliti na leto.

- Trenutno nemamo nikakve kontakte sa klubovima iz Rusije. Na leto ćemo videti sve opcije koje se pojave - rekao je Bukarijev menadžer Rusima. 

Bukari je u Crvenu zvezdu stigao u leto 2022. godine iz belgijskog Genta za tri miliona evra. Za sve ovo vreme bio je važan za tim i odigrao je do sada 71 utakmicu, na kojima je dao 24 gola uz 16 asistencija. Ove sezone odigrao je u svim takmičenjima 29 utakmica i dao devet golova uz šest asistencija.
Gol koji će sigurno pamtiti je onaj protiv Mančester sitija u gostima (3:1), kojim je Crvena zvezda povela na gostovanju na "Itihadu". Naravno, dao je još značajnih golova, što u Evropi, što u prvenstvu, a navijačima Zvezde posebno su dragi oni koje je postigao protiv Partizana u "večitom derbiju". 

KAKAV PREOKRET: Forbs proglasio debakl britanskog "čelendžera 2" u Ukrajini

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA