Најновије

МИТРОВИЋ УОЧИ ДУЕЛА СА БАЈЕРНОМ: У незавидној смо позицији, али желимо да одиграмо добар меч и подигнемо форму

Црвена звезда вечерас од 20.30 гостује Бајерну у оквиру 27. кола Евролиге. Црвено-бели имају задатак да победе у Минхену како би одржали шансе за пласман у плеј-ин.

У првом делу сезоне београдски тим је славио са 74:68, а најефикаснији играч био је Милош Теодосић, који вечерас није на располагању Јанису Сферопулосу.

Одмах иза њега био је Лука Митровић, који је после данашњег тренинга изнео очекивања пред утакмицу са Баварцима.

– Вратили смо се клупским обавезама после, са наше стране успешно одрађеног ФИБА прозора, вратили смо се обавезама у Еврологи. Играмо против јако добре екипе, јако дорбо попуњене на свим позицијама, играју сјајно. Комплетирали су се после дуже времена и имају цео ростер на располагању и валидан су конкурент за плеј-ин. Ми хоћемо да одиграмо добар меч, у незавидној смо позицији на табели, не зависи много тога од нас, али због нас и наше игре желимо да одиграмо добар меч јер долази пресудни део сезоне – истакао је Митровић за Спорт Клуб, па додао:

– У ситуацији смо где мора много тога да се деси да бисмо нашли своје место у плеј-ину, свесни смо врло добро тога, али без обзира на стање на табели, ближи се крај сезоне, борбе за, за нас, пресудне трофеје. Из тога разлога желимо да и после ове паузе имамо једну узлазну линију што се тиче наше форме, наше игре и квалитета, тако да ће крај Евролиге, како год се она завршила, да нам помогне у томе.

Подсетимо, црвено-бели су тренутно на 16. месту табеле са десет победа и 16 пораза, док је Бајерн 14. са скором 11-15.

ЗАПАД У ПАНИЦИ: Русија тестирала нуклеарни пројектил

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА