Najnovije

MITROVIĆ UOČI DUELA SA BAJERNOM: U nezavidnoj smo poziciji, ali želimo da odigramo dobar meč i podignemo formu

Crvena zvezda večeras od 20.30 gostuje Bajernu u okviru 27. kola Evrolige. Crveno-beli imaju zadatak da pobede u Minhenu kako bi održali šanse za plasman u plej-in.

U prvom delu sezone beogradski tim je slavio sa 74:68, a najefikasniji igrač bio je Miloš Teodosić, koji večeras nije na raspolaganju Janisu Sferopulosu.

Odmah iza njega bio je Luka Mitrović, koji je posle današnjeg treninga izneo očekivanja pred utakmicu sa Bavarcima.

– Vratili smo se klupskim obavezama posle, sa naše strane uspešno odrađenog FIBA prozora, vratili smo se obavezama u Evrologi. Igramo protiv jako dobre ekipe, jako dorbo popunjene na svim pozicijama, igraju sjajno. Kompletirali su se posle duže vremena i imaju ceo roster na raspolaganju i validan su konkurent za plej-in. Mi hoćemo da odigramo dobar meč, u nezavidnoj smo poziciji na tabeli, ne zavisi mnogo toga od nas, ali zbog nas i naše igre želimo da odigramo dobar meč jer dolazi presudni deo sezone – istakao je Mitrović za Sport Klub, pa dodao:

– U situaciji smo gde mora mnogo toga da se desi da bismo našli svoje mesto u plej-inu, svesni smo vrlo dobro toga, ali bez obzira na stanje na tabeli, bliži se kraj sezone, borbe za, za nas, presudne trofeje. Iz toga razloga želimo da i posle ove pauze imamo jednu uzlaznu liniju što se tiče naše forme, naše igre i kvaliteta, tako da će kraj Evrolige, kako god se ona završila, da nam pomogne u tome.

Podsetimo, crveno-beli su trenutno na 16. mestu tabele sa deset pobeda i 16 poraza, dok je Bajern 14. sa skorom 11-15.

ZAPAD U PANICI: Rusija testirala nuklearni projektil

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA