Најновије

БРУКА И СРАМОТА НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Жестоко вређали Николу Миротића (ВИДЕО)

Никола Миротић, црногорско-шпански кошаркаш који је летос довео до много полемике својим одласком из Партизана и преласком у Олимпију Армани, суочио се са навијачима црно-белих на утакмици против Милана.

Иако је Миротић пропустио утакмицу због повреде, навијачи су га дочекали увредама док је излазио на загревање. Његов одлазак из Партизана и избор да пређе у италијански тим изазвао је бурне реакције међу навијачима, који су се путем друштвених мрежа огласили против потеза шпанског кошаркаша.

Ово ће бити први пут да се Миротић суочи са навијачима Партизана уживо, након што је прошлог лета постао предмет расправа и контроверзи због свог одласка из клуба. Навијачи су свој бес исказали и на утакмици против Милана, показујући да нису заборавили Миротићев потез.

Цео случај око доласка и одласка Николе Миротића из Партизана био је једна од највећих тема током лета, а сада ће се та прича додатно зачинити сусретом са навијачима на терену. Да ли ће овај сусрет донети нову тензију или ће бити прилика за помирење, остаје да се види.

У ЗВЕЗДУ ДОВЕДЕН КАО ОГРОМНО ПОЈАЧАЊЕ: Завршио у другој лиги, прети му испадање у трећу

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА