Najnovije

ŠEŠELJ OŠTRO: Tadić je nula, isporučio me je Hagu kao i Mladića i Karadžića!

Samo smo mi srpski radikali prava opozicija, jer temeljito, činjenicama, kritikujemo naprednjake, dok drugi to rade parolama i jedino što žele je da se vrate na vlast.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Ovim rečima lider SRS Vojislav Šešelj odgovara na izjavu predsednika SDS Borisa Tadića da je "i pticama na grani jasno da su DSS pod novim rukovodstvom i Šešeljeva stranka deo vladajuće strukture".
Šešelj dodaje da su i Tadić, kao i Bojan Pajtić, Saša Radulović, Zoran Živković, za radikale mnogo veće zlo nego naprednjaci.
- Tadić je vrhunski bezobraznik. Isporučio me je Hagu, kao i Mladića, Karadžića... Zato je danas nedodirljiv, ne postoji i moralna je nula. S druge strane, upravo je on doprineo da se SNS osnaži, jer je ta stranka i začeta u njegovom kabinetu. Isto tako, omogućio im je finansiranje iz više izvora, a što mu se sve kasnije obilo o glavu - ocenjuje lider radikala.
Funkcioner DSS Dragan Maršićanin, takođe, ne štedi reči kritike na račun lidera SDS:
- Svako ko ima malo političke pameti, a Tadić ju je očigledno izgubio, prepoznaje u DSS jednu od malobrojnih opozicionih stranaka. Kad to kažem mislim na to da su opozicione stranke, ne one koje se zalažu za personalne promene i mrze Vučića, već one koje se zalažu za temeljnu promenu današnje politike, pa i one koju je Tadić do juče vodio. Pogledajte OVDE šta je Šešelj poručio Bramercu! Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA