Najnovije

Šešelj ubacuje sinove u Skupštinu?

Lider radikala Vojislav Šešelj već je počeo da pravi liste kandidata SRS za parlamentarne i beogradske izbore, na koje će staviti svoje sinove Aleksandra i Nikolu.
Šešelj (Foto: JuTjub)

Šešelj (Foto: JuTjub)

Ovo se saznaje iz izvora u vrhu SRS, gde su mnogi, kako kažu, zgroženi time što Šešelj tretira stranku kao porodično preduzeće. - Šešelj ima plan da na listu za poslanike u prvih petnaest stavi svoje sinove jer očekuje da će SRS na izborima osvojiti bar šest odsto glasova, a to je 16 ili 17 mandata. Kako će on biti nosilac liste, to znači da bi se, ako plan uspe, u parlamentu našla čak trojica Šešelja. Lider SRS je svestan da bi ovo izazvalo probleme u stranci, u kojoj sve više raste nezadovoljstvo njegovim odlukama. - Sada Šešelj pokušava da nađe formulu po kojoj bi kandidovanje sinova izgledalo logično i prihvatljivo za članstvo i javnost. Šešelj je već razbesneo mnoge u SRS kada je sinove postavio da vode dva najveća opštinska odbora u Srbiji - Nikola je na Novom Beogradu, a Aleksandar u Zemunu.
Pročitajte još:VUČIĆ: Verujem da će problem oko granica biti brzo rešen, ali to ne zavisi Sanda Rašković-Ivić: Vučić je pročitan u Rusiji
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA