Najnovije

FRKA U PREDSEDNIŠTVU: Toma tvrdi da niko nema šanse da ga pobedi, Dačić mu poručio da je umišljen!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić ušli su u klinč posle samouverenih izjava šefa države da apsolutno niko nema šanse da ga pobedi na predstojećim predsedničkim izborima, kao i da je svoj posao radio izvanredno.

Tomislav Nikolić (Foto: Predsednik)

Predsednik Srbije, koji je do sada tvrdio da ne razmišlja o predsedničkoj kandidaturi i drugom mandatu na Andrićevom vencu, izgleda da se predomislio i udario je žestoko na svoje ljute rivale. On je rekao da protiv njega na predsedničkim izborima niko nema šanse.
- Kada bih se ja kandidovao, Dačić, LJajić, Janković i Šešelj onda ne bi imali nikave šanse! - rekao je on.
Lider SPS-a i potpredsednik Vlade Ivica Dačić, koji će najverovatnije trčati predsedniču trku, odbrusio je aktuelnom šefu države da je umišljen!
- Lepo je da svako ima visoko mišljenje o sebi, ali konačnu reč daće građani na izborima. Videćemo ko će se i kandidovati na kraju. Još je rano za predsedničke izbore - poručio je kratko Ivica Dačić za „Alo“.
Nikoliću nisu dužni ostali ni drugi protivkandidati. Lider Dveri Boško Obradović, koji je skoro objavio svoju kandidaturu, poručio da je umoran i potrošen, kao i da se junači u prazno.
- Tomislav Nikolić je u velikom problemu šta da radi. Ili će morati da moli Vučića da ga podrži da se ponovo kandiduje ili će morati sam da se kandiduje ispred grupe građane. Ne radi mu se ni jedno, ni drugo. Prvo je ponižavajuće za prvog predsednika SNS-a, a drugo je za umornog i potrošenog Nikolića muka jer treba iznova praviti stranku, a on je uvek bio lenj. U oba slučaja - on to dobro zna - njegove šanse da pobedi su nikakve, pa mu ostaje da sam sebe teši i da se junači u prazno. Ja mu predlažem najbolje rešenje: da se posle završetka ovog mandata penzioniše i povuče iz politike. Što je mnogo, mnogo je - rekao je Obradović!
Sa druge strane, Zorana Mihajlović, ministraka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ostala je zakopčana do grla kada su u pitanju predsednički izbori i njena eventualna kandidatura.
- Nadam se da će moja stranka imati kandidata. Samo onaj ko bude imao podršku Aleksandra Vučića može da pobedi. Ne verujem da će mi ponuditi, ali ako se to ipak bude desilo, onda ću razmisliti o tome - rekla je ona.

Šešelj: Nikolić je novi Šećerovski

Na Nikolićevu arogantnu izjavu juče nije ostao imun ni njegov kum i protivkandidat na predsedničkim izborima Vojislav Šešelj, lider SRS-a. On je rekao da će „Toma biti najveća sprdnja na predsedničkim izborima“. „Na ovim izborima Tomislav Nikolić će biti sveden na status Nikole Šećerovskog. Dakle, služiće za sprdnju, za uveseljavanje predizborne kampanje. Nikakve šanse on nema. Neće ga podržati naprednjaci, nema ko da ga podrži, a nije u stanju da sam ide. Sve što može da uradi to je da prijavi kandidaturu i gotovo. Na ovim izborima, ako Vučić bude kandidat, onda će se glavna bitka voditi između mene i njega. A ako se on ne kandiduje, onda je meni sasvim svejedno ko će preći u drugi krug, jer ja glat pobeđujem. Dakle, ima samo jedan jedini kandidat koji bi mogao da ugrozi moju pobedu. Objektivno gledano, to je Vučić - kaže Šešelj i dodaje da ga se Nikolić i te kako plaši. Izvor: Alo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA