Najnovije

MIGRANTSKA KUHINJA! Kad ih Zapad neće, samo šalji Srbiji! Zanimljiv projekat usred Beograda jasno pokazuje okupaciju!

Obnarodovan je zanimljiv projekat pre nekoliko dana koji se sprovodi u našem glavnom gradu Beogradu a koji finansiraju strane ambasade moćnih zemalja. Restoran brze hrane u kojima će pretežno raditi migranti.

Migranti (Foto: jutjub)

Piše: mr Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra “Majak”

Ta vest je obišla sve medije i njoj je sa posebnom pažnjom pristupljeno iako je to manifestacija nečeg sasvim drugog. Na još jedna mala vrata od mnogih takvih dolazi nam priča o migrantima koji polako ali sigurno treba sve više da se zadržavaju ovde kod nas jer se na konačnim destinacijama na koje su krenuli i stigli pojavilo izgleda previše njih.

Nemačka prvenstveno kao zagovornik propuštanja te migracije u samo srce Evrope nije baš do kraja računala da će izostati evropska solidarnost i da mnoge zemlje neće hteti ni da čuju za migrante na svojoj teritoriji. A zašto bi i hteli da ih zadrže kad i ono malo izveštaja što ode u javnost govori sve najgore o ponašanju lažnih tražioca azila od severa Evrope pa do juga. Zemlje Višegradske grupe a to su Slovačka, Češka, Poljska i Mađarska neće ni da čuju za migrante na svovoj teritoriji i to zbog hiljadu razloga koje svaki dan gledamo od Švedske preko Nemačke pa do Italije na jugu sa sve zemljama oko njih.

Višestruk porast svih segmenata kriminala je zabeležen u svim zemljama na migrantskoj trasi a sam vrhunac je organizovani kriminal u kojem učestvuju isti. Malo malo pa je javnost neke zemlje zaprepašćena kako onima kojima su širom otvorili vrata u tu kuću ulaze sa apsolutnim nepoštovanjem, pa čak i otvorenom mržnjom prema svemu što je starosedelačko od navika do običaja pa do verskih ubeđenja. Sve su češći slučajevi gde su se migranti naselili u određenim četvrtima nekoga grada gde više ni policija tih zemalja ne sme da uđe a da ne kažemo da su prava istih skoro veća nego običnog stanovništva.

Često dobijam razne informacije iz Nemačke od prijatelja o velikom nezadovoljstvu običnog Nemca takvom situacijom a to se odražava rastom desničarskih partija. Ostali ne shvataju očigledno u kome se vremenu nalaze i da ti migranti neće doneti ništa pozitivno u srce Evrope osim kratkoročne finansijske dobiti za velike korporacije kojima fali jeftinijih radnika. U Nemačkoj u narednih petnaest godina deset miliona pretežno Nemaca odlazi u penziju tako da je ova zamena sa tog aspekta opravdana ali sa svih drugih sigurno nije opravdana. A da li će im se obiti ta politika o glavu? Verovatno hoće kako stvari stoje posle samo pet godina takvog stanja koje pratimo.

Sada će uslediti sve veći pritisak na ostale zemlje unije da i oni podnesu teret migranske krize a za to će se koristiti svim mogućim sredstvima. A ovakvo perfidno sredstvo je samo jedno na meniju raznih sredstava koja ima stoje na raspolaganju. Siguran sam dok pišem ovaj tekst da ako se u narednom periodu postigne neki vid sporazuma oko Kosova da će neke tamo 2025-2030 godine biti novi uslov za Srbiju za prijem u EU u vidu zadržavanja i primanja mnoštva migranata na našu teritoriju u opustela sela i sve praznije manje gradove.

Razne uslove smo slušali već devetnaest godina ali tu šargarepu još nismo dohvatili. Ili je na predugačkom štapu ili je šargarepa imaginarna. Sledeća šargarepa će imati migrantsku konotaciju. A do tad će na sve načine pritiskati zemlje koje su već u EU ali ne prihvataju kvote i nisu solidarne po ovom osnovu. A mi smo sad na meniju sa ovim blažim formama taman da se navikavamo u narednih pet godina a onda novi uslov za priključenje EU. Da li neko stvarno misli da će Turci da zadržavaju ljude na svojoj teritoriji. Kriza u Siriji se privodi kraju mada u razrušenoj zelji i na celom Bliskom istoku kriza je nešto što traje samo pojačava ili smanjuje intezitet i samo je neka druga zemlja u fokusu. Moramo se od ovih pojava braniti svim sredstvima ako treba iako ne želimo da doprinosimo svojoj propasti. Srbija je jedna od retkih zemalja koja zahvaljujući svom skromnom ekonomskom razvoju nije interesantna migrantima ali potrudimo se da nam ih ne nature oni kojima je interes da nas uništavaju i koji nas na sve načine žele uništiti počevši od jezika, baštine, vere, pa do fizičkog uklanjanja čiji smo svedoci zadnjih trideset godina. Na mnogim mestima gde su nam bila vekovna ognjišta nas više nema. Zar još da im i pomažemo u sprovođenju njihovih planova. Ko ih želi u svom dvorištu nek ih prima a što se nas tiče obezbedimo im što brži transport ka željenoj destinaciji.

Sve učestaliji napadi migranata na devojke! Šta su ovaj put uradili pročitajte OVDE!

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Oni šalju upozorenje policiji – Bojan Savić Građanska patrola i Boško Dimitrijević Video dokaz.

Knjigu “Smak Sveta” Dragoša Kalajića možete poručiti na linku OVDE.

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube