Najnovije

Zašto bager kopa na mestu nestanka Danke Ilić?

Na mesto nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora došao je bager koji bi, kako objašnjava policija na terenu, trebalo da raščisti deo oko kuće i omogući policiji da nastavi pretragu, javlja reporter K1 televizije.

Na tom mestu su postavljeni i šatori, a prisutne su i Vatrogasno-spasilačke jedinice i jake policijske snage koje blokiraju prilaz kući.

Predsednik lovačkog udruženja "Bakar" u Boru Aca Kušljić rekao je da je teren nepristupačan i naporan, zbog čega smatra da dete od dve godine nije moglo da pregazi teren i tu da se izgubi.

"Ima velikih potoka, ali te rupe stvarno nismo videli. Svi smo bili uključeni u potragu, znamo teren, jedni su išli iz Banjskog polja prema Crnogovačkoj pruzi, neki iz crnogovačke pruge prema Banjskom Polju gde smo se sastali i vratili se ovde", objasnio je Kušljić.

On je dodao da su se lovci lovačkog udruženja "Bakar" skupili u velikom broju i da im je policija rekla da budu u pripravnosti ukoliko bude bilo potrebe da ponovo dođu da pretraže teren.

Prvi komšija porodice nestale devojčice rekao je za K1 da nije primetio ništa sumnjivo do dana nestanka kada je, prema njegovim rečima, došla policija.

"Vrlo brzo su se pojavili policajci i pitali za devojčicu, mi smo odmah prekinuli rad i uključili smo se da vidimo šta je. Ipak je to malo dete. Bila je potraga, cela Banja se digla, došli su ljudi iz Bora, ali to nije urodilo plodom", naveo je komšija, prenosi Tanjug.

Meštanka koja živa u Banjskom Polju, čija kuća ima video nadzor, rekla je da ona na dan nestanka devojčice ništa čudno nije videla ni čula.

"Ja živim sama i ćerka je verovatno stavila kameru radi naše sigurnosti. Nikakav problem u naselju nismo imali, 40 godina živim ovde. Ja ne verujem da se dete izgubilo u šumi, kako može dete od dve godine da prođe ovde, nikako. Ništa čudno nisam videla, niti čula", izjavila je ona.

PADA HARKOV! Obaveštajac dao sve informacije

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA