Najnovije

BOJKOT NATERAO SNS DA PONOVO KUPUJE GLASOVE: Svedočenje građana o prevari naprednjaka

Brojni međunarodni izveštaji i reakcije jasno govore o odsustvu slobode i demokratije u Srbiji. Nakon snižavanja izbornog cenzusa radi stvaranja privida legitimiteta Vučićeve vlasti, on je rešio da odustane od prisilnog voženja ljudi na masovne skupove po Srbiji kako bi hibridni režim pokazao što pitomije lice.

Srpska napredna stranka (Foto: Jutjub)

Ipak, nakon što su i agencije bliske vlastima u javnim nastupima potvrdile da će izlaznost biti na nivou 45 odsto, vlast je rešila da kupovinom glasova najugroženijih ipak tu izlaznost podigne.

Svedočenje jednog građanina romske nacionalnosti iz sela Aleksandrovo u opštini Nova Crnja navodi da su tokom jučerašnjeg dana predsednik opštine Vladimir Brakus i njegov bliski saradnik i šef u Javnom komunalnom preduzeću "8. avgust" Mile Kovačević kupovali glasove.

Ovi funkcioneri SNS su prvo pozivali građane prema spiskovima, davali 2.000 dinara prilikom susreta i dogovorili plaćanje još 2.000 dinara nakon što glasaju u nedelju, odmah nakon što glasanje obave.

“Bili su tu Mile Kovačević i Vlada Brakus, koji su došli sa svojim ženama. Zvali su svakog, nekog su kontaktirali telefonom, a koga nisu mogli da dobiju, dolazili su lično. Kako dođu, tako odu. "Ti si taj i taj", odmah su ga upisivali i davali su po 2.000, a kada se završe izbori onda daju još 2.000 dinara, istog tog dana.” Ispričao je hrabri građanin.

Kako naprednjaci ubeđuju građane da glasaju za njih preko poziva, saznajte OVDE!

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA