Najnovije

Neverovatne scene iz hrvatskih vozova i javnog prevoza (FOTO)

Na hrvatskom portalu webcafe.net.hr pronašli smo zanimljive prizore iz hrvatskih vozova, i ne samo iz vozova, ima tu i par primera iz običnog javnog prevoza.
Foto: Fejsbuk

Foto: Fejsbuk

Neki su zanimljiviji od drugih, za neke nismo bili sigurni jesu li zaista iz vozova iz Lijepe njihove, ali oni koji su ih objavili tvrde da u to nema ni najmanje sumnje. Bacite oko na galeriju i proverite šta i ko se sve može videti u javnim prevoznim sredstvima u Hrvatskoj. [caption id="attachment_452129" align="aligncenter" width="347"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption] [caption id="attachment_452130" align="aligncenter" width="260"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption] [caption id="attachment_452131" align="aligncenter" width="340"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption] [caption id="attachment_452132" align="aligncenter" width="650"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption] [caption id="attachment_452133" align="aligncenter" width="574"]Foto: Fejsbuk Foto: Fejsbuk[/caption]
Pročitajte još:IZVEO SEKSI STRIPTIZ U AVIONU: Pilot morao da prinudno sleti! (VIDEO)Ovako se Rusi obračunavaju sa pedofilima (VIDEO)
Izvor: webcafe.net.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA