Najnovije

''Čak i EU otvoreno govori o problemu koji predstavljaju ilegalni migranti, Srbija da ih protera do poslednjeg što pre!''

,,Ako su ministri unutrašnjih poslova EU sazvali hitan sastanak o ilegalnim migracijama i priznali da su iste gorući problem Evrope, to znači da je dogorelo do nokata. Francuzi neće više da primaju migrante i optužuju Italijane da su sebični po tom pitanju, što nam govori da pitanje ilegalnih migranata deli EU po šavovima“ – izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Migranti (Foto: Jutjub)

On smatra da sa novim talasom ilegalnih migranata Evropu tek čekaju problemi, posebno Srbiju kao zemlju koju isti doživljavaju kao nezaobilazan deo najkraće rute ka Zapadnoj Evropi.

,,Čak 800 ih se juče na području Horgoša tuklo, pucali su jedni na druge, bila je to bukvalno bitka koja je sa razlogom zastrašila građane Srbije, iste one koji plaćaju porez ovoj zemlji i razvijaju je, za razliku od migranata koji sa sobom donose jedino probleme, nasilje, tenzije i neizvesnost“, napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige smatra da je država Srbija stvarajući savez sa Mađarskom i Austrijom za borbu protiv ilegalnih migranata načinila dobar potez, ali da su danas više nego ikada potrebne i neke drastične mere.

,,Treba proterati sve ilegalne migrante iz Srbije, naša zemlja nije parking za njih i mesto gde mogu da divljaju i maltretiraju ljude. Naše snage bezbednosti moraju ih držati pod prismotrom od momenta kada ih primete do momenta deportacije, jer su nasilni i opasni. Pretnja su svim mirnim građanima, posebno ženama i deci, jer oni očito ne poznaju ne samo zakone Srbije, već ni univerzalne ljudske norme“, zaključio je Đurđev.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA