Najnovije

„Mala cicija“: Topla priča o lepoti deljenja

Nikola Kinir je jedna od najčitanijih dečjih autorki današnjice, poznata po živopisnim i upečatljivim ilustracijama. NJena debitantska knjiga Mali hrabriša prevedena je na čak 20 jezika. Nakon objavljenih knjiga Mali hrabriša i Mala ćutalica, koje su ostvarile veliki uspeh u Srbiji, Vulkančić je odlučio da svoje najmlađe čitaoce obraduje novim naslovom pomenute autorke.

Foto: Vulkan

Knjiga Mala cicija obiluje prelepim ilustracijama, koje upotpunjuju toplu priču o snazi prijateljstva. Napisana je jednostavnim, pitkim jezikom, prilagođenim deci uzrasta od 3 do 5 godina. Likovima kao što su zmajica, krilati konj i žablji princ, Nikola Kinir je u svoju priču uvela fantastične elemente i time je učinila još zanimljivijom najmlađim čitaocima.

Pred najmlađima je čaroban naslov u čijoj će toploj priči i ilustracijama koje prate njen tok uživati svi mališani! Čitajte o zmajici LJubici, maloj ciciji, i njenim mudrim drugarima i spoznajte prave vrednosti prijateljstva, kao i to da je u životu važno da imamo nekoga s kim ćemo podeliti i lepe i ružne trenutke.

Glavna junakinja je jedna veoma uzorna zmajica. Ona se uvek ponaša po pravilima Zmajknjige: krade od svih, ne želi da deli svoje blago ni sa kim i nema nijednog prijatelja. Međutim, to se nimalo ne dopada ostalim životinjama, koje su odlučne da promene stroga pravila i nauče LJubicu deljenju i drugarstvu.

Knjiga Mala cicija je dostupna na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.
 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA