Najnovije

ISTORIJSKI: Lider najveće nemačke partije kleči pred spomenikom Milice Rakić (FOTO)

Lideri koalicije „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski i Boško Obradović ugostili su jednog od lidera najveće nemačke partije Alternative za Nemačku - Rajnera Rotfusa.

Evropa se nezaustavljivo menja i Srbija ima svoju šansu da povrati nacionalne interese i izgradi partnerstva sa istomišljenicima. Upravo je to Alternativa za Nemačku, trenutno najpopularnija partija, kojoj se predviđa da će pobediti na sledećim izborima. U pitanju je stranka koja je u Bundestagu podnela zahtev da Berlin povuče priznanje lažne države Kosovo. 

Jedan od lidera i poslanik Alternative za Nemačku u Bundestagu Rajner Rotfus juče je obišao spomenik Milici Rakić u Beogradu, pred njim kleknuo i osudio NATO agresiju na Srbiju. Mnogi su ovaj potez na društvenim mrežama ocenili kao istorijski.

Sa delegacijom narodnih poslanika iz Nemačke, Mađarske i Bugarske položili vence na spomen obeležje Milice Rakić, koja je simbol NATO agresije nad nevino stradalom decom.

Ako mi ne budemo pamtili naše žrtve, ne samo da niko neće, nego će nam se takve tragedije dešavati i u budućnosti. Nacionalno okupljanje će se uz pomoć prijateljskih i suverenističkih snaga iz Evrope boriti da sačuva svoj suverenitet, nacionalni identitet i vojnu neutralnost Srbije.

Da nikada ne dozvolimo da Srbija postane deo alijanse koja nas je besomučno bombardovala 78 dana i noći. Ovaj događaj je još jedna potvrda da Srbija na Zapadu ima prijatelja, prijatelja koji su spremni da priznaju greške svojih vlada i da kleknu i traže oproštaj smatrajući nas ravnopravnima, kao što je to danas učinio dr Rajner Rothfus, poslanik Bundestaga iz stranke Alternativa za Nemačku – poručila je Đurđević-Stamenkovski.

Koalicija Dveri-Zavetnici sinoć je održala završnu konvenciju u Beogradu. 

– Sledeće Nacionalno okupljanje je 17. decembra, a onda u Vladi Srbije koja će biti patriotska, državotvorna i suverenistička jer Srbija je zakon a ne EU! – poručio je Boško Obradović.

Pogledajte OVDE predavanje episkopa Ilariona o Svetosavlju u današnjem vremenu

Izvor: Pravda.rs / Srbin.Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA