Najnovije

ABU DABI ZOVE: Dve izložbe najmodernije vojne tehnologije i konferencija o odbrani

Visoki organizacioni odbor Međunarodne izložbe odbrane IDEKS (IDEX 2021), Izložbe pomorske odbrane NAVDEKS (NAVDEX 2021) i Međunarodne konferencije o odbrani, objavio je da su završene pripreme za održavanje ove dve izložbe u periodu od 21-25. februara 2021. godine u Nacionalnom izložbenom centru Abu Dabija, kao i za održavanje Međunarodne konferencije o odbrani koja će se održati 20. februara 2021. godine u poslovnom centru ADNOC.

Abu Dabi (foto: pixabay.com)

Izložbe IDEKS i NAVDEKS i Međunarodnu konferenciju o odbrani organizuje Abu Dabi Nacionalna izložbena kompanija (ADNEC) u saradnji sa Ministarstvom odbrane i Generalnom komandom oružanih snaga UAE, a pod pokroviteljstvom NJ.V. šeika Halife bin Zajeda Al Nahjana, predsednika UAE.

Na ovim događajima biće predstavljena najnovija dostignuća, razvoj, nove tehnologije i inovacije u vojnoj industriji, koji podržavaju razvoj nacionalnog sektora odbrane i uspostavljaju nove veze između vodećih međunarodnih kompanija.

Organizacioni Odbor želi da ove izložbe posebno izdvoji od svih dosadašnjih s obzirom da se održavaju tokom ekonomskog oporavka od posledica pandemije Kovid-19, a što će sigurno učvrstiti poziciju Abu Dabija kao regionalnog lidera u sektoru poslovnog turizma.

Odbor je takođe potvrdio da su pored velikog broja donosioca odluka, stručnjaka i profesionalaca iz datih oblasti, svoje učešće potvrdili brojni zvaničnici i delegacije iz celog sveta. Veliki broj potvrđenih učesnika dokazuje da oba ova događaja igraju veoma važnu ulogu u specijalizovanom sektoru odbrane kao i da uživaju veoma visok status na regionalnom i međunarodnom nivou.

Naglašeno je takođe da su Ujedinjeni Arapski Emirati atraktivna i sigurna destinacija koja poziva posetioce iz celog sveta i garantuje da su oni spremni da ih ponovo bezbedno ugoste u Abu Dabiju.

Organizacioni komitet u saradnji sa Nacionalnom izložbenom kompanijom i svim relevantnim institucijama sprovodi sve neophodne mere i procedure u skladu sa najvišim globalnim zdravstvenim i bezbednosnim standardima, kako bi se svim učesnicima obezbedio bezbedan, siguran i neometan boravak i učešće na ovim događajima.

Na svim ulazima će biti obezbeđeni uređaji za merenje telesne temperature, takođe, tokom dana će se redovno vršiti dezinfekcija celog prostora.

Svi učesnici i posetioci će morati posedovati negativan PCR test na Kovid – 19. Pored toga održavanje fizičkog rastojanja, kao i nošenje zaštitnih maski i druge zaštitne opreme kao i ostale mere predostrožnosti će biti obavezne i strogo kontrolisane tokom održavanja izložbi i konferencije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube