Najnovije

NOVA VOJNA KOMPANIJA U RUSIJI: Objavili konkurs za regrutaciju, kreću u Ukrajinu

Kompanija ''Araks'' iz Rusije, koja se bavi poslovima i obezbeđenja, objavila je na društvenim mrežama oglas o prijemu iskusnih vojnika u svoje redove.

Araks (Foto: Araks)

'’Vojno-bezbednosna kompanija '’Araks'’ poziva muškarce i žene radi formiranja borbenih jedinica. Iskusni komandanti i kompetentni instruktori, socijalne i pravne garancije. Savremena, visoka plata'’, navodi se u oglasu uz ukazivanje broja telefona.

Takođe je navedeno da se za učešće u specijalnoj vojnoj operaciji traže: strelci, mitraljesci, pomoćnici mitraljezaca, iskusni sa bacačima granata, medicinski instruktori, snajperisti, vezisti, komandiri minobacačkih baterija i pripadnici minobacačkih odeljenja, komandiri artiljerijskih baterija, artiljerci, artiljerijski izviđači, itd.

Takođe se traže vozači B,C, D i E kategorije, mehaničari za votila, stručnjaci za goriva i maziva, logističari, operateri dronova i stručnjaci za sredstva za elektronsko ratovanje.

'’Ako imate između 22 i 60 godina, spremni ste da se testirate, patriota ste svoje Otadžbine, čekamo vas. Novčana nagrada za prvi mesec je 500 hiljada rubalja. Sledeći 300 hiljada rubalja najmanje. Bonusi, odmori. Ugovor sa Ministarstvom odbrane, od 3 meseca. do 3 godine'’, navodi se u oglasu.

Delovanje kadirovaca u Belgorodskoj oblasti pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube