Najnovije

TO JE TA OZLOGLAŠENA APOKALIPSA, KRAJ SVEGA: Medvedev o ratu između Rusije i NATO-a

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev smatra da će se svet u slučaju rata između Rusije i NATO suočiti sa apokalipsom.

Dmitrij Medvedev (Foto: RIA Novosti)

Prema njegovim rečima, izjave zapadnih političara o predstojećem vojnom sukobu sa Moskvom su veoma opasne. Istovremeno, Medvedev je podsetio da je Rusija više puta govorila da nema takve planove.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije je rekao da lideri zemalja NATO-a, govoreći o ratu sa Rusijom, pokušavaju da odvuku pažnju birača od višemilionske potrošnje za pomoć Ukrajini.

„Na kraju krajeva, ogromne količine novca se ne troše na rešavanje socijalnih problema u ovim državama, već na rat u umirućoj zemlji koja je strana za poreske obveznike, čije stanovništvo je izbeglo širom Evrope i teroriše lokalno stanovništvo“, rekao je on.

Medvedev smatra da ako do takvog rata dođe, on neće slediti scenario specijalne vojne operacije (SVO) u Ukrajini: neće se voditi u rovovima uz pomoć artiljerije, oklopnih vozila i dronova. On je napomenuo da su vojni potencijali Rusije i NATO-a neuporedivi, budući da ukupan vojni budžet zapadnih zemalja može da dostigne jedan i po bilion dolara. Stoga će odgovor Rusije biti asimetričan, jer će ta zemlja koristiti balističke i krstareće rakete sa specijalnim bojevim glavama, rekao je Medvedev.

„A to je ta veoma ozloglašena apokalipsa. Kraj svega'’, tvrdi on.

Političar smatra da zapadni lideri biračima treba da kažu istinu i objasne šta će se zaista dogoditi, a ne da lažu o spremnosti za rat sa Rusijom.

Kuda Zelenski planira da pobegne, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube