Најновије

(ФОТО) ТУГА: Сукоб у Гази видљив и из свемира!

ТЕЛ АВИВ - Друштвене мреже данас брује због једне фотографије, "најтужније фотографије до сада", коју је снимио астронаут Међународне свемирске станице Александер Герст и твитовао - реч је о фотографији сукоба у Гази.
Астронаут Међународне свемирске станице Александер Герст снимио је "најтужнију фотографију до сада". Са МСС се виде експлозије и ракете ка

Астронаут Међународне свемирске станице Александер Герст снимио је "најтужнију фотографију до сада". Са МСС се виде експлозије и ракете како лете изнад Газе и Израела, Твитер скриншот

"Моја најтужнија фотографија до сада. Са МС С можемо да видимо експлозије и ракете како лете изнад Газе и Израела", навео је Герст на свом Твитер налогу. Фотографија на којој се виде наранџасте и жуте мрље и која подсећа на ноћно небо или неку слику Џексона Полока, "запалила" је друштвене мреже и медије који је сви преносе. Више од 680 људи погинуло је у Појасу Газе у последње две седмице, а четвртина настрадалих су деца. У сукобима Израелаца и Палестинаца повређено је 3.700 људи. Од почетка израелске операције против Хамаса погинула су 32 Израелца, сви војници са изузетком две цивилне жртве.
Повезане теме:Газа: Израелци гранатирали школу, 15 мртвихНастављена офанзива на Газу, расте броj жртаваАманпур шокирала израелску министарку: Зашто бомбардујете болнице у Гази?
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА