Najnovije

(FOTO) TUGA: Sukob u Gazi vidljiv i iz svemira!

TEL AVIV - Društvene mreže danas bruje zbog jedne fotografije, "najtužnije fotografije do sada", koju je snimio astronaut Međunarodne svemirske stanice Aleksander Gerst i tvitovao - reč je o fotografiji sukoba u Gazi.
Astronaut Međunarodne svemirske stanice Aleksander Gerst snimio je "najtužniju fotografiju do sada". Sa MSS se vide eksplozije i rakete ka

Astronaut Međunarodne svemirske stanice Aleksander Gerst snimio je "najtužniju fotografiju do sada". Sa MSS se vide eksplozije i rakete kako lete iznad Gaze i Izraela, Tviter skrinšot

"Moja najtužnija fotografija do sada. Sa MS S možemo da vidimo eksplozije i rakete kako lete iznad Gaze i Izraela", naveo je Gerst na svom Tviter nalogu. Fotografija na kojoj se vide narandžaste i žute mrlje i koja podseća na noćno nebo ili neku sliku DŽeksona Poloka, "zapalila" je društvene mreže i medije koji je svi prenose. Više od 680 ljudi poginulo je u Pojasu Gaze u poslednje dve sedmice, a četvrtina nastradalih su deca. U sukobima Izraelaca i Palestinaca povređeno je 3.700 ljudi. Od početka izraelske operacije protiv Hamasa poginula su 32 Izraelca, svi vojnici sa izuzetkom dve civilne žrtve.
Povezane teme:Gaza: Izraelci granatirali školu, 15 mrtvihNastavljena ofanziva na Gazu, raste broj žrtavaAmanpur šokirala izraelsku ministarku: Zašto bombardujete bolnice u Gazi?
Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA