Најновије

СНС: ДС и ЛДП измишљају!

БEOГРAД - Српска напредна странка негирала jе данас оптужбе Демократске странке и Либерално демократске странке да су активисти напредњака у Mаjданпеку, уочи избора 7. септембра физички напали присталице ЛДП.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

СНС у од ЛДП "захтева извињење због лажних оптужби" а поручуjе демократама да их не изненађуjе jош jедан покушаj jефтиног сакупљања политичких поена, "коjи су засновани, као и до сада, искључиво на измишљотинама" "Oдговорно тврдимо да нико из редова СНС ниjе никоме претио, а камоли се физички обрачунавао са било коjим политичким противником", навели су у саопштењу напредњаци.
Прочитајте још: „Tурска спроводи експанзиjу на Балкан“!
СНС додаjе и да jе "очигледно да, у недостатку свог програма, ДС нема шта да понуди грађанима, осим оваквих ноторних лажи и бесмислица". "СНС захтева извињење од писца саопштења ЛДП-а, у коме лажно оптужуjу напредњаке, и позивамо га да, пре него што напише следећу лаж, и пре него што ЛДП покуша поново да обмане грађане, прво питаjу своjе активисте шта jе истина", додаjе СНС. ДС jе оптужила претходно СНС да нападом на активисте ЛДП-а у Mаjданпеку "наставља рецепт коjи jе већ опробала и разрадила на свим локалним изборима коjи су одржани у претходне две године". У Mаjданпеку ће 7. септембра бити одржани локални избори на коjима ће грађани моћи да бираjу између седам изборних листа а ЛДП тврди да су "функционери и чланови СНС предвођени председником Oпштинске изборне комисиjе физички напали активисте ЛДП коjи су у Mаjданпеку обављали предизборне радње". Грађани Mаjданпека 7. септембра бираjу 31 одборника у локалном парламенту, jер jе Влада Србиjе 30. маjа распустила jе Скупштину општине и образовала Привремени орган за обављање неодложних послова до конституисања нових након избора. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА