Najnovije

SNS: DS i LDP izmišljaju!

BEOGRAD - Srpska napredna stranka negirala je danas optužbe Demokratske stranke i Liberalno demokratske stranke da su aktivisti naprednjaka u Majdanpeku, uoči izbora 7. septembra fizički napali pristalice LDP.
Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

Srpska napredna stranka (Foto: SNS)

SNS u od LDP "zahteva izvinjenje zbog lažnih optužbi" a poručuje demokratama da ih ne iznenađuje još jedan pokušaj jeftinog sakupljanja političkih poena, "koji su zasnovani, kao i do sada, isključivo na izmišljotinama" "Odgovorno tvrdimo da niko iz redova SNS nije nikome pretio, a kamoli se fizički obračunavao sa bilo kojim političkim protivnikom", naveli su u saopštenju naprednjaci.
Pročitajte još: „Turska sprovodi ekspanziju na Balkan“!
SNS dodaje i da je "očigledno da, u nedostatku svog programa, DS nema šta da ponudi građanima, osim ovakvih notornih laži i besmislica". "SNS zahteva izvinjenje od pisca saopštenja LDP-a, u kome lažno optužuju naprednjake, i pozivamo ga da, pre nego što napiše sledeću laž, i pre nego što LDP pokuša ponovo da obmane građane, prvo pitaju svoje aktiviste šta je istina", dodaje SNS. DS je optužila prethodno SNS da napadom na aktiviste LDP-a u Majdanpeku "nastavlja recept koji je već oprobala i razradila na svim lokalnim izborima koji su održani u prethodne dve godine". U Majdanpeku će 7. septembra biti održani lokalni izbori na kojima će građani moći da biraju između sedam izbornih lista a LDP tvrdi da su "funkcioneri i članovi SNS predvođeni predsednikom Opštinske izborne komisije fizički napali aktiviste LDP koji su u Majdanpeku obavljali predizborne radnje". Građani Majdanpeka 7. septembra biraju 31 odbornika u lokalnom parlamentu, jer je Vlada Srbije 30. maja raspustila je Skupštinu opštine i obrazovala Privremeni organ za obavljanje neodložnih poslova do konstituisanja novih nakon izbora. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA