Најновије

Командант Перовић: Неће нас сломити српски закон!

НОВОРУСИЈА - Командант српских добровољаца у Новорусији, Никола Перовић, за портал Новороссиа је прокоментарисао нови закон о плаћеницима у Србији, истичући да годинама људи из Србије иду у муџахединске ратове по Ираку, Либији и другим земљама, али да је закон донет у тренутку кад су Срби кренули да пруже помоћ Русима у Новорусији.
Никола Перовић (Фото: ФБ)

Никола Перовић (Фото: ФБ)

"Срби не могу седети скрштених руку и гледати на телевизији како деца, жене и старци умиру само зато што су Руси." - каже Перовић и поручује да закон неће сломити вољу српских добровољаца. Перовић је позвао све Србе да дигну глас и покажу неслагање са законом који је донет у Србији, а сам закон је окарактерисао као покушај кажњавања оних Срба који су имали снаге и храбрости да покажу да могу бити слободни људи, а не поданици Запада.
Прочитајте још:Почуча поручује: Нисам плаћеник нити ратни злочинац!
Перовић је рекао да је Скупштина Србије под контролом Брисела и Вашингтона. "Од посланика ја не очекујем правична и праведна решења. Они су под контролом Брисела и Вашингтона. Али, ја искрено верујем да ће се у Србији опет чути слободно српски глас." - каже Перовић. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА