Najnovije

Komandant Perović: Neće nas slomiti srpski zakon!

NOVORUSIJA - Komandant srpskih dobrovoljaca u Novorusiji, Nikola Perović, za portal Novorossia je prokomentarisao novi zakon o plaćenicima u Srbiji, ističući da godinama ljudi iz Srbije idu u mudžahedinske ratove po Iraku, Libiji i drugim zemljama, ali da je zakon donet u trenutku kad su Srbi krenuli da pruže pomoć Rusima u Novorusiji.
Nikola Perović (Foto: FB)

Nikola Perović (Foto: FB)

"Srbi ne mogu sedeti skrštenih ruku i gledati na televiziji kako deca, žene i starci umiru samo zato što su Rusi." - kaže Perović i poručuje da zakon neće slomiti volju srpskih dobrovoljaca. Perović je pozvao sve Srbe da dignu glas i pokažu neslaganje sa zakonom koji je donet u Srbiji, a sam zakon je okarakterisao kao pokušaj kažnjavanja onih Srba koji su imali snage i hrabrosti da pokažu da mogu biti slobodni ljudi, a ne podanici Zapada.
Pročitajte još:Počuča poručuje: Nisam plaćenik niti ratni zločinac!
Perović je rekao da je Skupština Srbije pod kontrolom Brisela i Vašingtona. "Od poslanika ja ne očekujem pravična i pravedna rešenja. Oni su pod kontrolom Brisela i Vašingtona. Ali, ja iskreno verujem da će se u Srbiji opet čuti slobodno srpski glas." - kaže Perović. Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA