Најновије

Тони Блер лобира код УЕФЕ да казни Србију!

ЛОНДОН - Бивши британски премијер Тони Блер почео је да лобира у УЕФА како би Срби добили жестоку казну за инциденте на мечу у Београду, тврди албански Спорт експрес.
Тони Блер (Фото: ЈуТјуб)

Тони Блер (Фото: ЈуТјуб)

Начитали смо се гомиле лажи из албанских медија, али последња вест која стиже наводи на велики опрез. Наиме, спортски лист из Тиране истиче да је већ почело лобирање с највишег нивоа како би се Србија казнила за прекид меча на стадиону Партизана. Главну улогу у одбрани њихових интереса имаће Тони Блер, бивши британски премијер, иначе велики пријатељ и саветник Едија Раме, премијера Албаније. - Лобистичка кућа „Тони Блер и пријатељи“ заједно с најмоћнијим лобистима из Америке ради све што је у њеној моћи да Албанија добије три бода, а Србија жестоку казну. Три бода из Београда у овом случају представљала би симбол победе. Албанија има своју тешку артиљерију у иностранству, која ће учинити много да УЕФА пресуди у нашу корист. Држава координира борбу у овом случају и не би требало сумњати да ће изборити тријумф - пише Спорт експрес.
Прочитајте још:

Звезда изгубила од Про Река

У Тирани бесни због паљења албанске заставе на дербију!

Претње које долазе из Тиране треба схватити максимално озбиљно. Јавна је тајна да Албанци имају изузетно јак лоби широм света. Такође, позната су „осећања“ Тонија Блера према српском народу, која датирају још од НАТО агресије 1999. године. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА