Najnovije

Toni Bler lobira kod UEFE da kazni Srbiju!

LONDON - Bivši britanski premijer Toni Bler počeo je da lobira u UEFA kako bi Srbi dobili žestoku kaznu za incidente na meču u Beogradu, tvrdi albanski Sport ekspres.
Toni Bler (Foto: JuTjub)

Toni Bler (Foto: JuTjub)

Načitali smo se gomile laži iz albanskih medija, ali poslednja vest koja stiže navodi na veliki oprez. Naime, sportski list iz Tirane ističe da je već počelo lobiranje s najvišeg nivoa kako bi se Srbija kaznila za prekid meča na stadionu Partizana. Glavnu ulogu u odbrani njihovih interesa imaće Toni Bler, bivši britanski premijer, inače veliki prijatelj i savetnik Edija Rame, premijera Albanije. - Lobistička kuća „Toni Bler i prijatelji“ zajedno s najmoćnijim lobistima iz Amerike radi sve što je u njenoj moći da Albanija dobije tri boda, a Srbija žestoku kaznu. Tri boda iz Beograda u ovom slučaju predstavljala bi simbol pobede. Albanija ima svoju tešku artiljeriju u inostranstvu, koja će učiniti mnogo da UEFA presudi u našu korist. Država koordinira borbu u ovom slučaju i ne bi trebalo sumnjati da će izboriti trijumf - piše Sport ekspres.
Pročitajte još:

Zvezda izgubila od Pro Reka

U Tirani besni zbog paljenja albanske zastave na derbiju!

Pretnje koje dolaze iz Tirane treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Javna je tajna da Albanci imaju izuzetno jak lobi širom sveta. Takođe, poznata su „osećanja“ Tonija Blera prema srpskom narodu, koja datiraju još od NATO agresije 1999. godine. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA