Најновије

Овај министар ће да лети из Владе Србије због своје жене?!

БЕОГРАД - Министар финансија Душан Вујовић могао би да остане без фотеље у Немањиној 11 јер често одсуствује с посла, не успевајући да балансира између пословних и приватних обавеза, што му је већ неколико пута замерено из врха Владе, сазнаје Курир из одлично обавештеног извора!
(Foto: Na dlanu)

(Foto: Na dlanu)

Према информацијама нашег листа, Вујовић све више времена проводи на релацији Београд-Вашингтон јер му супруга с децом живи у америчкој престоници, где је запослена у једној светској финансијској организацији. - Вујовић је до сада добио неколико жутих картона управо због честог одсуствовања, али он се оглушује о овакве сугестије и тера по свом. Кад је стигао позив да буде министар, договор је био да управо због такве породичне ситуације направи компромис како би могао да се у потпуности посвети министарству и изазовима у Влади. Иначе, супруга министра финансија ради у познатој светској финансијској организацији, а упознали су се преко посла. Она живи на релацији Украјина - САД - Црна Гора, па се Вујовић прилагођава и њеном темпу - каже извор. Саговорник  каже да овакво Вујовићево понашање не наилази на одобравање у врху Владе, а кап која је прелила чашу било је последње путовање у САД. - Недавни састанак са ММФ у Вашингтону, који је ранијим министрима трајао три дана, њему се продужио на више од две недеље. Министри пре њега су, рецимо, ишли на састанак са ММФ и Светском банком у петак, а враћали се у недељу, што с њим није случај. Такође, Вујовић је за министра финансија изгласан почетком августа, а иако је у то време било много посла око ребаланса буџета, он је мирне главе оставио обавезе по страни и отишао на одмор - тврди извор.
Прочитајте још:

Вучић: Иза напада на пекаре не стоји озбиљна организација

Изгубили фотеље, задржали дипломатске пасоше

Међутим, министар Вујовић тврди да је ситуација потпуно обрнута. - Моја службена путовања била су у тачна у дан и сат. Моје слободно време и породични буџет трпе због пословних обавеза, а не обратно. Недељно радим 60 до 70 сати, уместо 42 сата, и у Београду и на путу. И сад у суботу био сам на послу - тврди Вујовић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА