Najnovije

Ovaj ministar će da leti iz Vlade Srbije zbog svoje žene?!

BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović mogao bi da ostane bez fotelje u Nemanjinoj 11 jer često odsustvuje s posla, ne uspevajući da balansira između poslovnih i privatnih obaveza, što mu je već nekoliko puta zamereno iz vrha Vlade, saznaje Kurir iz odlično obaveštenog izvora!
(Foto: Na dlanu)

(Foto: Na dlanu)

Prema informacijama našeg lista, Vujović sve više vremena provodi na relaciji Beograd-Vašington jer mu supruga s decom živi u američkoj prestonici, gde je zaposlena u jednoj svetskoj finansijskoj organizaciji. - Vujović je do sada dobio nekoliko žutih kartona upravo zbog čestog odsustvovanja, ali on se oglušuje o ovakve sugestije i tera po svom. Kad je stigao poziv da bude ministar, dogovor je bio da upravo zbog takve porodične situacije napravi kompromis kako bi mogao da se u potpunosti posveti ministarstvu i izazovima u Vladi. Inače, supruga ministra finansija radi u poznatoj svetskoj finansijskoj organizaciji, a upoznali su se preko posla. Ona živi na relaciji Ukrajina - SAD - Crna Gora, pa se Vujović prilagođava i njenom tempu - kaže izvor. Sagovornik  kaže da ovakvo Vujovićevo ponašanje ne nailazi na odobravanje u vrhu Vlade, a kap koja je prelila čašu bilo je poslednje putovanje u SAD. - Nedavni sastanak sa MMF u Vašingtonu, koji je ranijim ministrima trajao tri dana, njemu se produžio na više od dve nedelje. Ministri pre njega su, recimo, išli na sastanak sa MMF i Svetskom bankom u petak, a vraćali se u nedelju, što s njim nije slučaj. Takođe, Vujović je za ministra finansija izglasan početkom avgusta, a iako je u to vreme bilo mnogo posla oko rebalansa budžeta, on je mirne glave ostavio obaveze po strani i otišao na odmor - tvrdi izvor.
Pročitajte još:

Vučić: Iza napada na pekare ne stoji ozbiljna organizacija

Izgubili fotelje, zadržali diplomatske pasoše

Međutim, ministar Vujović tvrdi da je situacija potpuno obrnuta. - Moja službena putovanja bila su u tačna u dan i sat. Moje slobodno vreme i porodični budžet trpe zbog poslovnih obaveza, a ne obratno. Nedeljno radim 60 do 70 sati, umesto 42 sata, i u Beogradu i na putu. I sad u subotu bio sam na poslu - tvrdi Vujović. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA