Најновије

Ухапшен Игор Микић због скаднирања Вучићу!

БЕОГРАД - Игор Микић приведен је у Полицијску управу за град Београд, због вређања премијер Александра Вучића у директном преносу фудбалске утакмице Србија - Албанија на Радио-телевизији Србије, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова.
Игор Микић (Фото: Јутјуб)

Игор Микић (Фото: Јутјуб)

У консултацији са замеником вишег јавног тужиоца, поднета је кривична пријава у редовном поступку за "насилничко понашање" на спортским приредбама или јавном скупу, наведено је у саопштењу. По сопственој изјави, Микић је признао да је улазницу за ВИП ложу 2 добио од свог пријатеља, јер му је покојни отац био делегат ФСЈ-а, фудбалски тренер и савезни делегат, стоји у саопштењу. Микић је изјавио и да је увек у прилици да набави карте за фудбалске утакмице. Он је, између осталог, рекао да се искрено каје због инцидента који је починио.
Прочитајте још:Пронађена бомба на Калемегдану!СТУДЕНТИ: Камповаћемо испред Министарства у Немањиној!
Изјава Игора Микића је, наводи се у саопштењу МУП-а, својеврсни деманти данашњег саопштења Фудбалског савеза Србије. Фудбалски савез Србије саопштио је раније данас да нико од људи из националног савеза није издао акредитацију особи која је током телевизијског преноса прекинуте утакмице са Албанијом упала у отворени студио РТС-а и вређала премијера Вучића. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА