Најновије

Бора Ђорђевић напустио ДСС

Музичар Борислав Ђорђевић изјавио је данас да је напустио Демократску странку Србије (ДСС) и да се придружио Државотворном покрету. У изјави достављеној агенцији Бета, Ђорђевић је оценио да је ДСС напустио своју досадашњу политику, па и он напушта ту странку.
Бора Чорба (Принтскрин: РТС)

Бора Чорба (Принтскрин: РТС)

"Излазим из ДСС-а зато што не желим да сарадјујем са онима који не следе идеје државотворне политике. Своју борбу за Србију наставићу у Државотворном покрету који је и настао да би сачувао изворну политику ДСС-а", навео је Ђорђевић. Превирања у ДСС-у почела су 12. октобра након што је на изборима за председника победила Санда Рашковић Ивић.
Прочитајте још:Мутна каријера Кетрин Ештон, од афера са донацијама до високог положаја!МИРЧИЋ: Упозоравамо власт да се не играју животом Шешеља!
Дугогодишњи лидер ДСС-а Војислав Коштуница потом је напустио странку уз образложење да се она одрекла политике неутралности, а за њим је изашао један део бивших високих функционера странке. Део њих јуче је најавио оснивање Државотворног покрета. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА