Najnovije

Bora Đorđević napustio DSS

Muzičar Borislav Đorđević izjavio je danas da je napustio Demokratsku stranku Srbije (DSS) i da se pridružio Državotvornom pokretu. U izjavi dostavljenoj agenciji Beta, Đorđević je ocenio da je DSS napustio svoju dosadašnju politiku, pa i on napušta tu stranku.
Bora Čorba (Printskrin: RTS)

Bora Čorba (Printskrin: RTS)

"Izlazim iz DSS-a zato što ne želim da saradjujem sa onima koji ne slede ideje državotvorne politike. Svoju borbu za Srbiju nastaviću u Državotvornom pokretu koji je i nastao da bi sačuvao izvornu politiku DSS-a", naveo je Đorđević. Previranja u DSS-u počela su 12. oktobra nakon što je na izborima za predsednika pobedila Sanda Rašković Ivić.
Pročitajte još:Mutna karijera Ketrin Ešton, od afera sa donacijama do visokog položaja!MIRČIĆ: Upozoravamo vlast da se ne igraju životom Šešelja!
Dugogodišnji lider DSS-a Vojislav Koštunica potom je napustio stranku uz obrazloženje da se ona odrekla politike neutralnosti, a za njim je izašao jedan deo bivših visokih funkcionera stranke. Deo njih juče je najavio osnivanje Državotvornog pokreta. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA